Биляна Топурска – 2024 г.

Основател на инициативата „Донеси Вземи“.
Много номинации.

Номинирам Биляна Топурска от Благоевград. Тя е основател на инициативата „Донеси-Вземи!“
Основната идея на инициативата „Донеси – Вземи!“ е мисъл за опазване на природата, но тя е със солидарна, и благотворителна цел.
В определен ден, на дадено място се разменят чисти и годни за употреба предмети за бита, книги, посуда, дрехи, аксесоари, хигиенни материали и др.

За 2023 година инициативата „Донеси – Вземи!“ дари над 12 000 лева за 22 каузи.

Биляна Топурска в последните години е доказала многократно, че заслужава да бъде почетена. Тя има дъщеря с аутизъм и не и стигат нейните лични грижи, но е взела присърце и грижите на другите хора. Всяка събота и неделя разпределя тонове дрехи участват в търгове, оглеждат, предмети, сътрудничи да се получат пратки, да се преведат средствата на нуждаещите се хора!

Не познавам по подходящ човек, борбен, позитивен, любвеобилен, винаги търсещ добро

Човек с голямо сърце. Зарадвала е хиляди хора с дрехи, които нямат възможност да си закупят.

Благородна, отдадена на каузата “ Донеси-вземи“ честна жена.

Добър, честен и благороден човек. Помага на нуждаещи се, дори, когато самата има нужда от помощ.

Биляна е уникален човек с главно Ч. Захваща се с добри дейности презглава и й се получават! Има добро сърце и се раздава всеотдайно!

Тя успява да обединява хората, да помага за рециклираното на старите вещи на територията на Благоевград, както и да организира разпределянето на годните такива из центрове в цялата страна.
Дейността на колектива ръководен от Биляна Топурска огрява в различни бежански центрове и лагери в Слънчев бряг, Варна, Пловдив и Харманли. Чрез инициативата се подкрепят и старчески домове, центрове за хора с увреждания, както и се набират средства чрез благотворителни търгове за подпомагане на хора нуждаещи се от скъпо струващо лечение.

Всички от инициативата донеси-вземи застава зад номинацията на Билята Топурска, а надяваме се и всички вие и моля да я посрещнем с аплодисменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *